Nilakan kasvatus- ja perheneuvonta

Kasvatus- ja perheneuvontaa - matalalla kynnyksellä. Apua tarjolla lapsiperheiden eri elämäntilanteisiin.

Kasvatus- ja perheneuvontaa tarjotaan lapsen hyvinvoinnin, yksilöllisen kasvun ja myönteisen kehityksen edistämiseksi, vanhemmuuden tukemiseksi sekä lapsiperheiden suoriutumisen ja omien voimavarojen vahvistamiseksi.

Haluamme tukea perheenne niitä tekijöitä, joiden varassa lapsen yksilöllinen kasvu ja myönteinen kehitys toteutuvat. Haluamme myös työskennellä kanssanne lapsen arkielämän mahdollisissa kriisitilanteissa traumatisoitumisen vähentämiseksi ja perheenne toimintakyvyn palautumiseksi.

Perheneuvonnan ohjaus, neuvonta ja tukikäynnit on suunnattu alle 18-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmille. Kasvatus- ja perheneuvonnan työskentely perustuu yhteistyöhön - perhe on itse oman tilanteensa asiantuntija. Annamme tilanteissanne käyttöönne ammatillisen osaamisemme. Mikään arjen haaste ei ole liian pieni tai suuri, ettemmekö voisi yhdessä selvittää ja suunnitella, miten juuri teidän tilanteessanne olisi hyvä edetä. Palvelu on maksutonta.

Voitte itse ottaa yhteyttä perheneuvolaan tai pyytää arjessa kohtaamianne ammattilaisia varaamaan ajan.

SavoGrown kunnat (Keitele, Pielavesi, Rautalampi, Suonenjoki, Tervo ja Vesanto) ovat tehneet ratkaisut siitä, että lapsiperheet voivat halutessaan asioida myös muiden SavoGrow -kuntien kasvatus- ja perheneuvontojen toimipisteissä. Näissä tilanteissa ota yhteyttä p. 040 6241813.

Olette lämpimästi tervetulleita!

Apua ympäri vuorokauden – sähköinen yhteydenottokanava: Perheiden sähköinen asiointikanava

Vanhemmuussuunnitelma, infovideo

 

Yhteystiedot

Anni Jaakkola

Nilakan kasvatus- ja perheneuvonnan sosiaalipsykologi

Sari Rytkönen

Nilakan kasvatus- ja perheneuvonnan sosiaalityöntekijä
Toimipisteet

 

KEITELE: tiistaisin - Pikonmäentie 1 (nk. Tossavaisen kulman 2.krs)

TERVO: keskiviikkoisin - Urheilutie 2 (Torinkulma)

VESANTO: torstaisin - Valokuja 1 (Vesselin yläkerta)