Keiteletalo

Tähän on tulossa tietoa Keiteletalosta.

Tiloja voit varata kunnasta Eeva Pulkkiselta, eeva.pulkkinen@keitele.fi, 040 836 6879.

Käytössä on tällä hetkellä ns. Kokouspuoli:
* Isompi kokoustila/ pöytäpaikat 20:lle
* Pienempi kokoustila/ pöytäpaikat 8:lle
Tilassa kahvinkeittomahdollisuus + tarvittavat astiat sekä videotykki. Jokainen käyttäjä siivoaa omat jälkensä. Käyttö on maksutonta. Avainten haku talolta ennen tilaisuutta. Keiteletalon osoite on Äyräpääntie 6, Keitele.

Keiteleen Yhdistysten talo -hanke

Yhdistystoimija, yrittäjä, Yhdistystalon toiminnasta kiinnostunut

 Keiteleen Yhdistysten talo -hanke on Keiteleen kunnan ja paikkakunnan yhdistysten yhteinen hanke, jossa otetaan kuntakeskustassa sijaitseva Lääkärintalo yhdistysten käyttöön. Tavoitteena on luoda talosta kuntalaisten olohuone ja yhdistystoiminnan keskus, jossa järjestetään yhdistysten kokoontumisia ja omia tapahtumia.

Hankkeessa kehitetään ja monipuolistetaan kunnan, yhdistysten ja yritysten välistä yhteistyötä ja verkostoitumista. Lisäksi hankkeen aikana kehitetään Keiteleen alueen tapahtumia ja luodaan näin lisää pöhinää Keiteleen raitille sekä torialueelle.

Hankkeen toimenpiteisiin kuuluu myös yhdistysten oman toiminnan ja toimintatapojen kehittäminen niin, että ne pystyvät vastaamaan entistä paremmin yhteiskunnan rakenteellisiin muutoksiin. Osallistumalla talon tapahtumiin pääsee vaikuttamaan millaista toimintaa talossa tehdään ja miten se palvelee parhaiten käyttäjiään.

Keiteleen Yhdistysten talo -hankkeen toteutusaika on 1.5.2021-31.3.2023. Hankkeen kokonaisbudjetti on 109.289 €, josta EU:n maaseuturahaston Leader-tukea Ylä-Savon Veturilta 82.639 € ja 10.928,90 € Keiteleen kunnan omarahoitusosuutta.

Kysy lisää Yhdistystalon toiminnasta: 

Leena Mulari 
Keiteleen Yhdistysten talo -hanke 
Äyräpääntie 6, 72600 Keitele 
p. 050 473 3660 

leena.mulari@keitele.fi

Lippu ja lause suomi.jpg 

leader veturi logo.png

Hyvinvointirukkanen

Hyvinvointirukkanen on kaikille avoin järjestöjen, yhdistysten, kuntalaisten ja kunnan yhteinen tapaaminen kaksi kertaa vuodessa. Hyvinvointirukkasessa on esillä ajankohtaisia asioita niin omasta kunnasta kuin ympäristöstäkin vierailijoiden tiimoilta.

Kutsu Rukkaseen lähetetään sähköpostilla kunnan järjestörekisterin tietojen mukaisiin osoitteisiin. Muistathan päivittää yhteystietoja myös kuntaan, kun järjestöpostin saajat yhdistyksessäsi muuttuvat tai tehtävät vaihtuvat. Ilmoituksen voit tehdä kunnan kotisivulta löytyvällä lomakkeella tästä linkistä.