Keiteleen Yhdistysten talo -hanke

Tule mukaan Keiteletalon toimintaan!

Keiteleen Yhdistysten talo -hanke on Keiteleen kunnan ja paikkakunnan yhdistysten yhteinen hanke, jossa otetaan kuntakeskustassa sijaitseva Lääkärintalo yhdistysten käyttöön. Tavoitteena on luoda talosta kuntalaisten olohuone ja yhdistystoiminnan keskus, jossa järjestetään yhdistysten kokoontumisia ja omia tapahtumia.

Hankkeessa kehitetään ja monipuolistetaan kunnan, yhdistysten ja yritysten välistä yhteistyötä ja verkostoitumista. Lisäksi hankkeen aikana kehitetään Keiteleen alueen tapahtumia ja luodaan näin lisää pöhinää Keiteleen raitille sekä torialueelle.

Hankkeen toimenpiteisiin kuuluu myös yhdistysten oman toiminnan ja toimintatapojen kehittäminen niin, että ne pystyvät vastaamaan entistä paremmin yhteiskunnan rakenteellisiin muutoksiin. Osallistumalla talon tapahtumiin pääsee vaikuttamaan millaista toimintaa talossa tehdään ja miten se palvelee parhaiten käyttäjiään.

Keiteletalosta kehitetään myös Kuntakummitoiminnan keskusta, jotta kuntaan uutena tulevat asukkaat pääsevät kotiutumaan ja mukaan yhteisön toimintaan.

Keiteleen Yhdistysten talo -hankkeen toteutusaika on 1.5.2021-31.3.2023. Hankkeen kokonaisbudjetti on 109.289 €, josta EU:n maaseuturahaston Leader-tukea Ylä-Savon Veturilta 98.360.10 € ja 10.928,90 € Keiteleen kunnan omarahoitusosuutta.

Kysy lisää Yhdistystalon toiminnasta: 

Leena Mulari 
Keiteleen Yhdistysten talo -hanke 
Äyräpääntie 6, 72600 Keitele 
p. 050 473 3660

leena.mulari@keitele.fi

Veturi, Leader, EU maaseuturahasto logot Yhdessä.JPG

Hyvinvointirukkanen

Hyvinvointirukkanen on kaikille avoin järjestöjen, yhdistysten, kuntalaisten ja kunnan yhteinen tapaaminen kaksi kertaa vuodessa. Hyvinvointirukkasessa on esillä ajankohtaisia asioita niin omasta kunnasta kuin ympäristöstäkin vierailijoiden tiimoilta.

Kutsu Rukkaseen lähetetään sähköpostilla kunnan järjestörekisterin tietojen mukaisiin osoitteisiin. Muistathan päivittää yhteystietoja myös kuntaan, kun järjestöpostin saajat yhdistyksessäsi muuttuvat tai tehtävät vaihtuvat. Ilmoituksen voit tehdä kunnan kotisivulta löytyvällä lomakkeella tästä linkistä.