Potilasruokailu ja hoivaruokailu

Ruokapalvelu valmistaa maukkaita ja terveellisiä aterioita, joita nautitaan vuodeosastolla sekä hoivataloissa.
Vanhusten ravitsemukseen vaikuttavat ikääntymisprosessin lisäksi monet fysiologiset, psykologiset, sosiaaliset ja taloudelliset tekijät ja etenkin sairaudet. Hyvä ravitsemus on iäkkäiden toimintakyvyn edellytys, joka turvaa päivittäisen elämän sujumisen ja parantaa elämänlaatua.

Tulohaastattelu

Tulohaastattelun yhteydessä selvitetään ruokavalio. Ruokailuun liittyvistä asioista, kuten mahdollisista erityisruokavalioista, ruoka-aineallergioista tai rakenneruoasta tai muista ruokailuun toteuttamiseen liittyvistä asioista on hyvä kertoa tässä yhteydessä. Osaston henkilökunta tilaa ruoan WebMyslin kautta tulohaastattelun tietojen perusteella. Tarvittaessa ruokatilausta voidaan muuttaa.

Palaute

Palautteesi on tärkeä, koska se auttaa meitä kehittämään toimintaamme. Palautetta voi antaa myös nettilomakkeella.

Keittiö voisarvet.jpg

Yhteystiedot

Reeta Oilinki

vs. ruokapalvelupäällikkö 1.8.2017-31.12.2017

Ritva Hytönen

ruokapalvelupäällikkö
Ruokalistat