Omatoimikirjasto

Omatoimikirjastoa voit käyttää silloin kun henkilökunta ei ole paikalla. Kirjastoa voi käyttää omatoimisesti sekä ennen kirjaston avaamista että kirjaston sulkemisen jälkeen maanantaista perjantaihin klo 07-22 sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 09-22 välisenä aikana. Kirjastoon pääsee myös pyhinä, jolloin kirjasto on muutoin koko päivän suljettu. Kirjaston palveluista käytössäsi ovat lehdet, lainattava kokoelma, kaksi asiakastietokonetta (ei tulostusmahdollisuutta) hakukone sekä lainaus/palautusautomaatti.

Omatoimikirjastoon kirjaudutaan sisään kirjastokortilla ja tunnusluvulla. Tunnusluku on sama, jota käytetään verkkokirjastossa ja lainausautomaatilla. Tunnusluvun saat kirjaston virkailijalta. Lue kirjaskortin viivakoodi (viivakoodi ylöspäin) ensin kiinteistön pääoven vieressä olevaan lukijaan. Näppäile sitten tunnusluku, jolloin ovi aukeaa.

Jokaisen omatoimikirjastoon tulijan tulee kirjautua sisään. Lapset voivat tulla vanhempien seurassa kirjautumatta ja heidän tulee myös poistua yhtä aikaa. Kun kirjasto suljetaan ja se siirtyy omatoimiaikaan, asiakkaiden tulee poistua kirjastosta ja kirjautua uudelleen asiakkaiksi kirjastokortilla ja tunnusluvulla.


Yhteystiedot

Keiteleen kirjasto

Koulutie 1, 72600 Keitele

Sirpa Tyni

kirjastonjohtaja