Anne Matilainen valittu Keiteleen yhdistystentalon emännäksi ja kehittäjäksi


31.5.2021 7:00

Anne Matilainen valittu Keiteleen yhdistystentalon emännäksi ja kehittäjäksi

Keiteleen Yhdistystentalon projektipäälliköksi on valittu kuopiolainen Anne Matilainen, joka on toiminut mm. Savon Marttojen toiminnanjohtajana yli viisitoista vuotta. Hän aloittaa tehtävässä 4.6.2021   

- Olemme todella iloisia siitä, että saamme Annen joukkoomme kehittämään kuntalaisten olohuonetta yhdessä yhdistysten sekä eri toimijoiden kanssa. Hänellä on laaja ja monipuolinen sekä pitkä kokemus yhdistystoiminnasta sekä sen kehittämisestä. Yhdistystentalolle saadaan aikaansaava ja innostava tekijä, kuvailee tuoreeltaan valintaa Keiteleen kunnanjohtaja Juha-Pekka Rusanen.   

Projektipäällikön tehtävään valittu Anne Matilainen toivoo, että keiteleläiset lähtevät innolla mukaan kehittämään kaikenikäisten yhteistä Yhdistystaloa. Kesän alussa on mahdollista kertoa omat toiveet, ajatukset ja ideat millainen Yhdistystentalosta tulee ja miten se palvelee parhaiten keiteleläisiä.    

Keiteleen Yhdistystentalon projektipäällikön tehtävään tuli määräaikaan mennessä kuusi hakemusta. Hakijoista haastateltiin kolme.   

Ylä-Savon Veturi ry teki huhtikuun lopulla myönteisen päätöksen Keiteleen kunnan hakemasta Lääkärintalon Yhdistystentalo - hankkeesta. Hankkeen kokonaispotti on 109 000€, johon 90 % tukea. 10 % kuntaosuutta.  

Lisätietoja:   

kunnanjohtaja Juha-Pekka Rusanen 050 355 5393  

projektipäällikkö Anne Matilainen 040 707 6961 


--------
 
 
 
 
Ystävällisin terveisin,
Juha-Pekka Rusanen
Keiteleen kunnanjohtaja / Mayor of Keitele
+ 358 50 355 5393
juha-pekka.rusanen@keitele.fiAJA, SOUDA, KÄVELE - AINA KUTSUU KEITELE 
Kuuntele kesän kuumin kesähitti