TORIKIRPPIKSET lauantaipäivisin ja torstai-iltaisin kesä-elokuussa 2019


26.6.2019 3:00

Lauantaikirppikset:

Kesälauantaisin Keiteleen torilla on sekä yhdistysten ja järjestöjen päivät että tilaa kirppiksille. Kirppismyyjiltä ei peritä maksua, mutta mikäli kyseessä on yrittäjä, niin silloin maksu peritään alla olevan taulukon mukaisesti. Rantakulman henkilöstö kerää toripaikkamaksut lauantaisin ja siellä hallinnoidaan kärryn/sähkökaapin avainta.


Jokainen torilla myyntipaikkaa pitävä siivoaa omat jälkensä ja toriajan lopuksi Rantakulman henkilöstö tarkastaa torin siisteyden. Jos he eivät pysty mahdollisia sotkuja puhdistamaan, niin he kutsuvat kiinteistöpäivystäjän ja torin siivoamisesta voidaan lähettää lasku. Rantakulma avautuu lauantaisin klo 9.00.

Yhteystietoja: Tekninen toimi, päivystäjä puh. 040 503 5532 ja Rantakulma puh. 040 152 5060


Torstaikirppikset:

Torikirppistä voi pitää myös torstai-iltaisin klo 17-20 välisenä aikana. Sähköä ei tuolloin ole saatavissa. Kirppismyyjät tuovat omat esillepanopöytänsä tarpeen mukaan. Jokainen myyjä vastaa oman paikkansa siisteydestä tapahtuman ajan ja on velvollinen siivoamaan jälkensä. Jos kiinteistöpäivystäjä joutuu siivoamaan yksittäisen myyjän jälkiä, peritään myyjältä roskasakko.