Hyvinvointialue tiedottaa: Röntgenpalveluihin muutoksia marraskuusta alkaen.

pshva-logo.png

25.10.2023 15:30

Pohjois-Savon hyvinvointialueen röntgenpalveluihin tulee muutoksia marraskuusta alkaen, kun toiminta muuttuu osaviikkoiseksi osassa toimipisteitä. Röntgenlähetteen saanut asiakas voi mennä kuvantamistutkimukseen mihin tahansa hyvinvointialueen röntgenin toimipisteeseen, jossa kyseistä kuvantamistutkimusta tehdään.

Asiakas varaa ajan vastaanoton yhteydessä yhdessä hoitohenkilöstön kanssa tai itse. Ennen itse ajan varaamista asiakkaita pyydetään tarkistamaan toimipisteen aukioloajat ja ajanvarausnumero hyvinvointialueen verkkosivulta, josta löytyy ajantasainen tieto aukiolotilanteesta.

Osaviikkoista radiologista kuvantamista saa Juankosken, Lapinlahden, Leppävirran, Pielaveden ja Suonenjoen terveyskeskuksissa 6. marraskuuta 2023 alkavalta viikolta lähtien ja Kiuruvedellä 2. marraskuuta 2023 alkaen. 

Pielaveden terveyskeskuksen röntgen on auki keskiviikkoisin. Röntgenissä kuvataan aukioloaikana tavallisten röntgenkuvien lisäksi myös hampaiston ja leuan panoraamakuvia.

Röntgentoiminta päättyy 6. marraskuuta 2023 muun muassa Keiteleellä, joissa röntgenpalveluja ei ole enää ollut saatavilla henkilöstötilanteen vuoksi.

Lue lisää https://pshyvinvointialue.fi/w/r%C3%B6ntgenpalveluihin-muutoksia-marraskuusta-alkaen