Itsenäisyyspäivän vietto Keiteleellä 6.12. klo 10. Ilmoittaudu mukaan ennakkoon viimeistään 30.11. mennessä. Tervetuloa!


18.11.2020 15:08

Itsenäisyyspäivää vietetään Keiteleellä tänä vuonna pienimuotoisemmin, sillä kunta ja seurakunta haluavat järjestää tapahtuman turvallisuus edellä. Itsenäisyyspäivänä pidetään jumalanpalvelus Keiteleen kirkossa kello 10 alkaen, jonka jälkeen kirkossa on pientä ohjelmaa ja luovutetaan Keiteleen Kummisetä -palkinto. Tämän jälkeen on seppeleiden lasku, ja kirkkokahvit seurakuntatalolla.

”Olemme hyvässä yhteistyössä seurakunnan ja veteraanijärjestöjen kanssa rakentaneet aikaan sopivan juhlan itsenäisyydelle”, toteaa Keiteleen kunnanjohtaja Juha-Pekka Rusanen.

Tilaisuuteen pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon kahvituksen järjestämiseksi ja koronaturvallisuuden huomioimiseksi kirjastoon 30.11. mennessä. Voit ilmoittautua paikan päällä kirjastossa tai p. 040 1966 001 tai keitele.kirjasto@keitele.fi.  

Tilaisuudessa suositellaan maskin käyttöä. Kirkossa on tarjolla maskeja ovella, jos omaa maskia ei ole. Turvavälien varmistamiseksi vain joka toinen penkkirivi on käytössä. Tulethan paikalle vain terveenä! Mikäli koronatilanne muuttuu oleellisesti, mahdollisista muutoksista juhlaan liittyen informoidaan lisää. 

Partiolaisten soihtukulkue on perinteiseen tapaan kirjaston lenkistä kello 16.