Keiteleellä tuotetaan lapsille, nuorille ja ikäihmisille ruokaa paikallisesti ja lähellä


12.1.2023 13:46

Keiteleen hoivakoti Oy toimii alihankkijana Servica Oy:lle tuottaen sote-ruoan. Ruoka valmistetaan joka päivä Keiteleellä kunnan ruokapalveluiden tiloissa, jotka on vuokrattu yrittäjälle, ja jaetaan asiakkaille. Keiteleellä pidetään hyvin tärkeänä, että asiakas saa paikallisesti valmistettua ruokaa ilman pitkiä kuljetuksia ja välivaiheita.

- Toiminta on lähtenyt hyvin käyntiin. Kunnan arvojen mukaisesti haluamme lähellä tuotettua ravinteikasta ruokaa kuntalaisillemme, ja sen vuoksi on päädytty tällaiseen järjestelyyn, toteaa kunnanjohtaja Emilia Savolainen.

Koulu- ja päiväkotiruokailun tuottamisesta on tulossa kilpailutus kevään aikana Sansian toimesta. Tällä hetkellä Keiteleen hoivakoti Oy tuottaa myös nämä ruoat. Ruokailuun ja erityisruokavalioihin liittyvät asiat toimivat kuten ennenkin.

Lue lisää: Kouluruokailu - Keitele ja Varhaiskasvatuksen ruokapalvelut - Keitele

 

Pohjois-Savon hyvinvointialue palvelee samoilla tutuilla numeroilla ja toimipaikoilla

Vuoden vaihde toi muutoksia sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä pelastuspalveluiden organisaatioon. Pohjois-Savon hyvinvointialue vastaa jatkossa kunnan tuottamista sosiaalipalveluista, Kysterin tuottamista terveyspalveluista ja Kuopion kaupungin tuottamista pelastuspalveluista. Keiteleellä palvelua saa tutuista puhelinnumeroista ja palvelupisteistä. Vastassa ovat myös samat ammattilaiset.  

Pohjois-Savon hyvinvointialueen palvelut löytyvät osoitteesta www.pshyvinvointialue.fi. Sivustoa rakennetaan edelleen. Varmin tapa etsiessäsi tietoa Keiteleen palveluista on käyttää kunnan verkkosivulla olevia sote-palveluiden tietoja. Palvelutietoja ei päivitetä, mutta sote-työntekijöiden yhteystiedot (nykyhetken puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ovat sivuille kuitenkin päivitetty.

Hyvinvointialueen puhelinvaihteen numero on 017 173 311.
Uusi ikäihmisille suunnattu palvelu Ikäkeskuksen neuvonta palvelee yhteisessä numerossa 017 273 4100.

Lisätiedot:
Emilia Savolainen, kunnanjohtaja
p. 050 520 5999
emilia.savolainen@keitele.fi