Keiteleen yhdistystentalo sai hankerahoituksen! Hankkeelle etsitään projektipäällikköä, haku 16.5. saakka.


30.4.2021 8:00

Ylä-Savon Veturi ry teki eilen myönteisen päätöksen Keiteleen kunnan hakemasta Lääkärintalon Yhdistystentalo - hankkeesta. Hankkeen kokonaispotti on 109 000€, johon 90 % tukea. 10 % kuntaosuutta.
 
Seuraava hakuilmoitus on tulossa tämän päivän aikana Kuntarekryyn. Tätä saa jakaa eteenpäin!  
 

Keiteleen yhdistysten talo hanke etsii projektipäällikköä  

Keiteleen kunta on elämänmyönteinen kotikunta -kaiken keskellä. Meillä tehdään yhdessä ja pidetään toisistamme huolta. Kuntalaiset ja yhdistykset ovat kuntamme tärkeä voimavara. Olemme suunnitelleet yhdistysten kanssa Yhdistystentaloa historialliseen Lääkärintaloon aivan Keiteleen kuntakeskustan ytimeen. Alueen Leader toimija, Ylä-Savon Veturi on tehnyt myönteisen rahoituspäätöksen hankkeelle 29.4.2021.  

Haemme Yhdistysten talolle Isäntää/emäntää, joka innostaa kuntalaisia, yhdistyksiä ja yhteisöjä kehittämään yhdistystoimintaa ja kuntalaisten yhteistä olohuonetta.  

Keiteleen yhdistysten talo hankkeen projektipäälliköltä odotetaan kokemusta hanketoiminnasta ja projektin johtamisesta. Yhdistystoiminnan tuntemus, yhdistysten sitouttaminen, organisointikyky ja kyky tulla hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa on tehtävässä oleellista. Keiteleen paikallistuntemus, verkostot ja kunnan toiminnan tunteminen katsotaan hakijalle eduksi. Osaaminen ja kokemus palvelujen tuotteistamisesta, sekä kokemus tapahtumien järjestämisestä ja organisoinnista sekä aktiivisesta viestinnästä katsotaan myös eduksi hakijalle.  

Hanke alkaa 1.5.2021 ja kestää 31.03.2022 saakka ja tehtävä on kokoaikainen. Lähetä hakemus palkkatoiveineen viimeistään 16.5 mennessä osoitteeseen  juha-pekka.rusanen@keitele.fi

Linkki kuntarekryyn: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/projektipaallikko-360071/

Lisätietoja kunnanjohtaja Juha-Pekka Rusanen 050 355 5393

tai elinkeinoasiamies Pekka Horttanainen 020 746 4655.  

Tämä tehtävä on näköalapaikka Keiteleen kuntakeskustan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen ja hanke tulee tekemään tiivistä yhteistyötä yhdistysten lisäksi kunnan eri palvelujen, yrittäjien ja yhteistyötahojen kanssa.  

Tervetuloa kehittämään puupitäjä Keitelettä, odotamme jo hakemustasi.  

 
Ystävällisin terveisin,
Juha-Pekka Rusanen
Keiteleen kunnanjohtaja / Mayor of Keitele
+ 358 50 355 5393
juha-pekka.rusanen@keitele.fiAJA, SOUDA, KÄVELE - AINA KUTSUU KEITELE 
Kuuntele kesän kuumin kesähitti