Kokemuksellinen hyvinvointikysely kuntalaisille - vastaa sähköisesti tai paperisena kirjastolla 6.2.2021 mennessä.


13.1.2021 13:23

Hyvä kuntalainen,

Kerro henkilökohtainen kokemuksesi jokapäiväisestä hyvinvoinnistasi vastaamalla kokemukselliseen hyvinvointikyselyyn 6.2.2021 mennessä. Kyselyyn vastataan nimettömänä. Arvontaan voi osallistua halutessaan erikseen nimellä, jota kysytään lopuksi erillisenä osana kyselystä.

Voit vastata verkkokyselyyn osoitteessa tästä linkistä:

https://q.surveypal.com/kokemushyvinvoinnista

tai täyttämällä paperisen kyselylomakkeen. Paperisia kyselylomakkeita on saatavilla Keiteleen kirjastosta. Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista ja vastaukset käsitellään luottamuksellisesti. Vastaaminen vie noin 15 minuuttia.

Kyselystä saadaan tärkeää tietoa alueen asukkaiden kokemasta hyvinvoinnista. Tietoja hyödynnetään osana Pohjois-Savon maakunnan ja kuntien hyvinvointiraporttia https://www.hyvinvointikertomus.fi/

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kolme 50e arvoista lahjakorttia kunnan (vastaaja voi toivoa, minkä kunnan) hyvinvointipalveluihin. Arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista. Kyselylomake ja arvontaan jätetyt yhteystiedot käsitellään erikseen. Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Lisätietoja: Hyvinvointikoordinaattori, Säde Rytkönen, Pohjois-Savon HYTE-tiimi, sade.rytkonen@kuh.fi, p. 044 717 6370