Liikuntatilojen käyttövuorohaku kesäkaudelle on nyt käynnissä! Haku 24.5. mennessä.


27.4.2021 8:00

Haku liikuntahallin- sekä nilakan salin käyttövuoroille kesäkaudelle (1.6.-31.8.2021) on alkanut. Täytä sähköinenhakemus tai palauta paperinen versio kunnantoimiston keskukseen viimeistään 24.5.2021 mennessä. Sähköisen hakemuksen linkin löydät tiedotteen alta! (Paperisia versioita tulossa kunnantoimiston keskukseen.)

Otamme nyt kesäkuun alusta (1.6.2021) alkaen kokeiluun ILMAISET liikuntahallin sekä Nilakan salin käyttövuorot. Vuorot eivät siis maksa mitään, mutta tarvitsemme silti hakijoiden tiedot sekä toivomukset vuoroista. Vuorot pyritään jakamaan tasapuolisesti. Vuorojen päätösperusteissa kuitenkin etusijalla ovat lasten ja nuorten vuorot sekä vuorot joissa on useampi harrastaja (+10). Tämän takia onkin tärkeää, että ilmoitatte myös vaihtoehtoisen ajan, mikäli emme voi toteuttaa teidän ensisijaista aikaa, ja saisimme näin jaettua kaikille vuorot.

Ole hyvä ja täytä eri käyttäjille omat hakemukset. Yksi hakemus riittää kuitenkin, jos samalle kokoonpanolle (samat käyttäjät, sama vastuuhenkilö) haetaan useampaa vuoroa.

 Lopullinen käyttövuoro kalenteri julkaistaan viimeistään toukokuun viimeisellä viikolla ja vuorot lähtevät pyörimään kesäkuun alusta.

ALHAALLA LINKKI SÄHKÖISEEN HAKEMUKSEEN!