Olisitko kiinnostunut muuttamaan hissilliseen puuhybridikerrostaloon Keiteleelle upealla järvinäkymällä? Osallistu kyselyyn ja kerro mielenkiinnostasi!

Keitele_Hybridikerrostalo.jpg

19.2.2021 8:00

Kysely toteutetaan 19.2- 5.3.2021 välisenä aikana. Kyselyyn voit vastata sähköisesti Keiteleen kunnan nettisivujen kautta tai paperisella lomakkeella, joita on saatavilla kunnantoimistolta sekä kirjastolta. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja.

Puuhybridikerrostaloon on suunniteltu mm. tulevaisuuden kunnantoimisto, etätyö- ja opiskelutiloja, omistus- ja vuokra-asuntoja sekä liiketiloja. Lisäksi kuntosalin mahdollisuutta on mietitty.   

Kyselyn tavoitteena on täsmentää puukerrostalon tilaohjelmaa ja samalla kartoittaa kuntalaisten, potentiaalisten asukkaiden ja yrittäjien näkemyksiä, jotta rakennuksesta ja hankkeesta saadaan toteutuskelpoinen.   

Tässä on asukaskyselyn linkki: 

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=G2jVtkBKOk2OewOnDTmRtlZsa8UqULFOnA16JQHRMBhUOUFDMjc3TjBLS1dOMTJaNkU1WkpETDRaOS4u 

Tässä on yrityskyselyn linkki: 

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=G2jVtkBKOk2OewOnDTmRtlZsa8UqULFOnA16JQHRMBhUREY1SFUxWURNNkRUUVBXTzdOVlM5Q1dGTy4u

Ystävällisin terveisin,
Juha-Pekka Rusanen
Keiteleen kunnanjohtaja / Mayor of Keitele
+ 358 50 355 5393
juha-pekka.rusanen@keitele.fi