Pielaveden ja Keiteleen kansalaisopiston Keiteleen osastovastaava on vaihtunut


19.5.2020 14:54

Pielaveden ja Keiteleen kansalaisopistossa on tapahtunut henkilöstövaihdoksia. Keiteleen osalta kansalaisopiston toimintaa hoitaa nyt Keiteleen kirjastotiimi 1.5.2020 alkaen. Samalla Keiteleen osastovastaavana on aloittanut Keiteleen kirjastonjohtaja Soile Kokkonen. Kokkonen aloitti työnsä kirjastonjohtajana 1.11.2019 alkaen.

Koko kirjaston henkilöstö on valmiina kuuntelemaan keiteleläisten toiveita ja ideoita tulevista opiston kursseista sekä ottamaan vastaan kurssi-ilmoittautumisia. Näin asiaa kommentoi Soile Kokkonen: ”Toivomme että ihmiset rohkeasti ottavat yhteyttä ja kertovat toiveitaan ja antavat palautetta kansalaisopiston toiminnasta. Tarkoitus on jatkaa sitä hyvää työtä mitä on tähänkin asti tehty”.

Pielaveden ja Keiteleen kansalaisopisto kiittää Helena Arffmania ansiokkaasta työstään Keiteleen osastovastaavana tähän asti ja toivottaa Soile Kokkosen tervetulleeksi tehtävään! Keiteleen kirjastotiimi palvelee tulevia opiston kurssilaisia ilolla ja valmiina auttamaan kaikissa kysymyksissä.

Keiteleen kirjaston yhteystiedot: p. 040 1966 001, sähköposti: keitele.kirjasto@keitele.fi, os. Koulutie 1, 72600 Keitele