Vastaa päihdetilannekyselyyn ja kerro näkemyksesi kuntamme päihdetilanteesta.


10.1.2020 9:34

Arvoisa kuntalainen!

Päihdetilannekyselyssä voit tuottaa arvokasta tietoa kuntasi päihdetilanteesta. Tietoa hyödynnetään kunnan hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen suunnittelussa osana ehkäisevää päihdetyötä.

Kyselyllä kartoitetaan asukkaiden alkoholiin, tupakka- ja nikotiinituotteisiin (savukkeet, nuuska, sähkösavuke) ja rahapeleihin sekä kannabistuotteisiin liittyviä näkemyksiä ja mielipiteitä päihdehaittojen vähentämisen keinoista.

Haluamme tietää, millaiset asiat olisivat asukkaiden mielestä kaikkein tärkeimpiä toiminnan kohteita, ja millaisia keinoja pidetään hyvinä.

Kyselyyn voi osallistua verkkosivuilla nimettömästi ja luottamuksellisesti. Kyselylomakkeen voi täyttää tai palauttaa paperisena myös Keiteleen kunnantoimistolla ja kirjastolla.

Yksittäisten vastaajien vastaukset eivät ole tunnistettavissa. Jokainen näkemys ja idea on arvokas työmme kehittämisessä.

Vastaavanlaisia kyselyjä toteutetaan muillakin paikkakunnilla Suomessa ja ehkäisevää päihdetyötä tekevien kehittämisverkosto voi verrata eri alueilla tulevia näkemyksiä.

Kiitos, jos Sinulla on hetki aikaa auttaa meitä paikallisen ehkäisevän päihdetyön kehittämisessä!

Kysely on avoinna tammikuun loppuun saakka eli 31.1.2020.

Linkki kyselyyn: https://my.surveypal.com/Paihdetilannekysely_syksy_2019

 

Lisätiedot:
Helena Törmi
Pohjois–Savon ehkäisevän mielenterveys- ja päihdetyön koordinaattori (60%)
HYTE- tiimi

Perusterveydenhuollon yksikkö
Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri KYS / Puijon sairaala, rak 6. 6. krs,
PL 100, 70029 KYS
Puh: 044 717 6878
helena.tormi@kuh.fi