Kunnassa avoinna
 • 17.1.2020 13:30

  Haetaan henkilöä joka voi toimia sekä museonhoitajana/oppaana talomuseossa että järjestää kotiseutuarkiston. Haemme työntekijää ajalle 1.6. - 16.8.2020 tai sopimuksen mukaan.

  Keiteleen Aholan talomuseo on alkuperäisellä paikallaan oleva talomuseo. Museo on avoinna 24.6.-2.8.2020 ke-su klo 12-18.

  Keskeisiä tehtäviä ovat
  - opastaminen museossa ja kesänäyttelyssä
  - kesätyöntekijän ohjaus
  - kokoelmatietojen siirto MuseumPlus RIA -kokoelmahallintajärjestelmään
  - museotyön kehittäminen Paikallismuseon työkirjan suunnitelmien mukaisesti yhteistyössä kunnan kulttuuripalveluiden kanssa
  - kotiseutuarkiston siivoaminen ja järjestäminen

  Työaika ja palkkaus KVTES:n mukaisesti.

  Hakijalta edellytämme
  - museoaineiden opintoja tai aiempaa kokemusta museonhoitajan ja oppaan tehtävistä
  - asiakaspalveluhenkisyyttä
  - MuseumPlus RIA -kokoelmahallintajärjestelmän hallinta ja kielitaito katsotaan eduksi
  - kokemusta tai tietoa arkiston järjestämisestä

  Haastattelu sovitaan erikseen.

  Vapaamuotoinen hakemus ja CV toimitetaan 17.2.2020 klo 15.00 mennessä Kuntarekryyn https://www.kuntarekry.fi/fi (272819) tai kirjastonjohtaja Soile Kokkoselle Keiteleen kirjasto- ja kulttuuripalveluihin.

  Soile Kokkonen
  kirjastonjohtaja
  Keiteleen kirjasto- ja kulttuuripalvelut
  Koulutie 1, 72600 Keitele
  Puh. 040 764 9904
  Email: soile.kokkonen@keitele.fi
  www.keitele.fi

 • 17.1.2020 9:37

  Keiteleellä tarjotaan varhaiskasvatusta perhepäivähoidossa ja vuorohoitopäiväkoti Ankkurinapissa sekä esikoululaisille Nilakan yhtenäiskoulun varhaiskasvatusryhmässä.

  Vuorohoitopäiväkoti Ankkurinappi on 42-paikkainen 1-6 -vuotiaille lapsille tarkoitettu varhaiskasvatusyksikkö. Päiväkoti toimii perhepäivähoidon varahoitopaikkana.

  Toimintaamme kuvaa hyvin toimiva yhteistyö, joustavuus, positiivinen huumori ja sensitiivinen työskentelytapa.

  Keiteleen kunnassa on haettavana PERHEPÄIVÄHOITAJAN toimi (vakanssi SIV 116).

  Varhaiskasvatuksessa hoitotarve muuttuu jatkuvasti. Sen vuoksi perhepäivähoitajan tehtävään valitun tulisi pystyä toimimaan tarvittaessa lastenhoitajana tai ohjaajana varhaiskasvatuksen ja koulun tehtävissä. Kelpoisuusehtona on varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuus tai muu vastaava kelpoisuus.

  Vakanssi täytetään 1.3.2020 alkaen toistaiseksi. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

  Hakemukset tulee toimittaa 9.2.2020 mennessä. Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 272562).

  Vakanssia täytettäessä käytetään 6 kuukauden koeaikaa. Todistukset kelpoisuudesta ja työkokemuksesta sekä henkilöllisyydestä tulee esittää mahdollisessa haastattelutilaisuudessa. Valitun on ennen valinnan vahvistumista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.