Kunnassa avoinna
 • 18.5.2020 10:53

  MUSEONHOITAJA / OPAS

  Haetaan henkilöä joka voi toimia sekä museonhoitajana/oppaana talomuseossa että järjestää kotiseutuarkiston. Haemme työntekijää ajalle 22.6. - 9.8.2020 tai sopimuksen mukaan.

  Keiteleen Aholan talomuseo on alkuperäisellä paikallaan oleva talomuseo. Museo on avoinna 1.7.-2.8.2020 ke-su klo 12-18.

  Keskeisiä tehtäviä ovat
  - opastaminen museossa ja kesänäyttelyssä
  - kesätyöntekijän ohjaus
  - kokoelmatietojen siirto MuseumPlus RIA -kokoelmahallintajärjestelmään
  - museotyön kehittäminen Paikallismuseon työkirjan suunnitelmien mukaisesti yhteistyössä kunnan kulttuuripalveluiden kanssa

  Työaika ja palkkaus KVTES:n mukaisesti.

  Hakijalta edellytämme

  - museoaineiden opintoja tai aiempaa kokemusta museonhoitajan ja oppaan tehtävistä
  - asiakaspalveluhenkisyyttä
  - MuseumPlus RIA -kokoelmahallintajärjestelmän hallinta ja kielitaito katsotaan eduksi
  - kokemusta tai tietoa arkiston järjestämisestä

  Haastattelu sovitaan erikseen.

  Vapaamuotoinen hakemus ja CV toimitetaan 1.6.2020 klo 15.00 mennessä Kuntarekryyn https://www.kuntarekry.fi/fi (työavain 294465). Haastattelut suoritetaan puhelimen välityksellä ajalla 3. - 5.6.2020.

 • 12.5.2020 14:36

  PSYKOLOGI TAI PSYKOTERAPEUTTI KEHITTÄMÄÄN LASTEN JA NUORTEN PALVELUITA NILAKAN KUNTIIN

  Nilakan kunnat (Keitele, Vesanto ja Tervo) etsivät psykologia tai psykoterapeuttia palvelemaan alueen lapsia, nuoria ja perheitä. Huomioimme myös opiskelujaan viimeistelevät tulevat ammattilaiset.

  TYÖYHTEISÖ

  Tarjoamme mahdollisuuden ammatilliseen kasvuun ja kouluttautumiseen. Suhtaudumme positiivisesti urasi kehittämiseen ja eteenpäin menemiseen. Haluamme, että kasvat tässä työssä. Meillä on tarjota sinulle moniammatillinen asiantuntijatiimi, jonka tärkeäksi osaksi tulet. Tällä tiimillä ratkomme arjessa esiin tulevia haasteita. Meillä et jää yksin.

  Tiedämme, että koulu voi olla haastava paikka psykologille ja psykoterapeutille. Erityisesti jos sinulla onkin kolme koulua, voi työtaakka tuntua valtavalta. Kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Täällä mietitään porukalla, mitä teemme ja mihin voimme vaikuttaa. Päivittäin teet yhteistyötä Nilakan alueen koulukuraattorin Sanna Variksen kanssa, joka odottaa innolla uutta työkaveria palvelemaan alueen lapsia, nuoria ja perheitä. Katso video: https://www.youtube.com/watch?v=uniqNWbLeSc&t=51s

  Pääset tekemään yhteistyötä muiden psykologien kanssa ja rakentamaan uutta psykologien kollegiaalista tiimiä alueelle. Pääset keskustelemaan ja kehittämään yhdessä. Saat tueksesi hyvät esimiehet niin koulujen kuin perheneuvoloidenkin puolella, heistä lähimpänä Keiteleen rehtori Ville Ahonen. Hän on sopivan jämäkkä johtaja ja auttaa sinua tekemään työsi hyvin. Jos tulee ongelmia, niin kaikkien kuntien rehtorit ja perusturvajohtajat auttavat varmasti.

  TYÖTEHTÄVISTÄ

  Työtehtäviisi sisältyy koulupsykologista työtä sekä kasvatus- ja perheneuvontaa. Tulevaan työnkuvaan on myös mahdollista vaikuttaa oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Joustamme työhön liittyvissä järjestelyissä: mahdollistamme muun muassa kouluttautumisen ja työnohjauksen. Meillä on laajasti käytössä etätyöhön tarvittavat työkalut ja prosessit.

  Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, Nilakan kuntien lapsi- ja perhetyössä toimivien tuen ja mahdollisuuden olla kehittämässä Savon Villin Lännen perheiden hyvinvoinnin parissa toimivien yhteistyöverkostoa. Kaikkea ei tarvitse tehdä itse, vaan moniammatillinen verkosto auttaa ja ostamme tarvittaessa lisäosaamista ja -resursseja.

  TOIMINTAYMPÄRISTÖ

  Toiminta-alueella asuu noin 5 700 ihmistä, ja alueella sijaitsee kolme yhtenäiskoulua, joista Vesannolla lisäksi myös lukio. Oppilasmäärä on yhteensä noin 600. Tervossa on tehty päätös uuden koulurakennuksen rakentamisesta ja Vesannolla uuden koulun rakentaminen on jo aloitettu.

  Olemme tiivistäneet yhteistyötä Pohjois-Savon läntisen alueella sijaitsevien SavoGrow-kuntien (Suonenjoki, Rautalampi, Tervo, Vesanto, Keitele, Pielavesi) välillä. Tavoitteenamme on muodostaa ns. Savon Villin Lännen perhekeskus.

  TYÖSSÄ TARVITTAVAT TAIDOT

  Tämä työ sopii ihmiselle, joka ei etsi tehdasmaista liukuhihnatyötä vaan rakastaa ajatuksellista vapautta tehdä asioita. Pääset harjoittamaan itsenäistä, yrittäjämäistä otetta työhön. Saat sopivasti vastuuta ja tehdä työtäsi koskevia päätöksiä. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aloitteellisuutta sekä aktiivista, kehittämismyönteistä ja itsenäistä ratkaisukeskeistä työotetta.

  Pienellä paikkakunnalla oikealla henkilöllä oikeassa paikassa on valtava vaikutus. Täällä pääset vaikuttamaan lasten ja nuorten elämään sekä perheiden hyvinvointiin.

  PALKKAUS, TYÖEHDOT JA HAKEMINEN

  Tehtävään haetaan Kuntarekryn kautta (työavain 291666). Hakuaika päättyy 9.6.2020 klo 16. Haastattelut järjestetään etänä 11.6.2020 ja niihin kutsutaan erikseen.

  Palkkaus KVTES:n mukainen ja voit esittää palkkatoivomuksen. Tehtävä (vakanssi SOS 64, psykologin/psykoterapeutin virka) täytetään toistaiseksi 1.8.2020 alkaen ja tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Rohkaisemme myös valmistumassa olevia psykologeja ja psykoterapeutteja hakemaan tehtävään, jolloin teemme määräaikaisen täytön.

  Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) 5 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia psykologin tehtävissä tai terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (1120/2010) mukainen psykoterapeutin pätevyys.

  Tehtävään valitun tulee ennen valinnan vahvistamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.

  Tehtävässä edellytetään oman auton käyttömahdollisuutta, pääset ajelemaan eri kuntien välillä Nilakan aluetta ympäri. Tämä aika on loistavaa podcastien ja äänikirjojen kuunteluaikaa!

  Ps. Kunnassamme on avoinna myös erityisopettajan virka sekä päätoimisen tuntiopettajan (LI, TE) ja koulunkäynninohjaajan sijaisuudet.

 • 6.5.2020 10:25

  Nilakan yhtenäiskoulu on inklusiivinen lähikoulu kaikille Keiteleen kunnan lapsille. Haluamme edelleen kehittää toimintaamme ja haemme joukkoomme osaajaa.

  Miksi Sinun kannattaa hakea meille töihin? Koulumme henkilöstön vastauksia löydät täältä https://youtu.be/7Cv4aviQnLE.

  Käytämme ympäröivää luontoa oppimisympäristönä ja siitä on esimerkkinä Metsä-Eskarimme; katso täältä https://www.youtube.com/watch?v=rTCihlZJHak&feature=youtu.be.

  Nilakan yhtenäiskoulussa on haettavana KOULUNKÄYNNINOHJAAJAN (SIV 49) sijaisuus ajalle 10.8.-31.12.2020.

  Koulunkäynninohjaaja työskentelee varhaiskasvatuksen, aamu- ja iltapäivätoiminnan sekä peruskoulun tehtävissä joustavasti.
  Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynninohjaajan tai lähihoitajan (lapset ja nuoret), tai muu vastaava kelpoisuus. Eduksi voidaan katsoa lastenhoitajan kelpoisuus.

  Vakanssi täytetään ajalle 10.8.-31.12.2020. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

  Hakemukset tulee toimittaa 1.6.2020 klo 9 mennessä. Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 291691). Haastattelut tehtävään järjestetään etänä 2.-3.6.2020 ja niihin kutsutaan erikseen.

  Vakanssia täytettäessä käytetään 2 kuukauden koeaikaa. Todistukset kelpoisuudesta ja työkokemuksesta sekä henkilöllisyydestä tulee esittää mahdollisessa haastattelutilaisuudessa. Valitun on ennen valinnan vahvistumista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

  HUOM. Keiteleen kunnassa on nyt samaan aikaan haettavana psykologin/psykoterapeutin vakanssi, erityisopettajan vakanssi SIV 03 sekä päätoimisen tuntiopettajan SIV 22 (LI, TE) sijaisuus.

 • 6.5.2020 10:22

  Nilakan yhtenäiskoulu on inklusiivinen lähikoulu kaikille Keiteleen kunnan lapsille. Haluamme edelleen kehittää toimintaamme ja haemme joukkoomme uusia asiantuntijoita sekä korvaajia poislähtevien tilalle.

  Miksi Sinun kannattaa hakea meille töihin? Koulumme henkilöstön vastauksia löydät täältä https://www.youtube.com/watch?v=7Cv4aviQnLE.

  Käytämme ympäröivää luontoa oppimisympäristönä ja siitä on esimerkkinä Metsäeskarimme; katso https://www.youtube.com/watch?v=rTCihlZJHak&feature=youtu.be.

  Nilakan yhtenäiskoulussa on haettavana TUNTIOPETTAJAN SIV 22 (liikunta ja terveystieto) sijaisuus ajalle 10.8.2020-6.6.2021.

  Vakanssia täytettäessä edellytämme kelpoisuusasetuksen 986 mukaista kelpoisuutta. Tuntiopettajan pätevyysvaatimuksena on:
  - Liikunnan ja terveystiedon aineenopettaja, eduksi voidaan katsoa luokanopettajan pätevyys.
  - Määräaikaiseen sijaisuuteen voidaan palkata myös luokanopettaja tai muu perusopetuksen opettaja, jolla on osaamista tai kokemusta liikunnasta.
  - Hakijan eduksi voidaan katsoa pätevyys tai osaaminen musiikissa tai uskonnossa.

  Vakanssi täytetään ajalle 10.8.2020-6.6.2021. Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan.

  Hakemukset tulee toimittaa 1.6.2020 klo 9 mennessä. Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 291679). Haastattelut tehtävään järjestetään etänä 2.-3.6.2020 ja niihin kutsutaan erikseen.

  Vakanssia täytettäessä käytetään 4 kuukauden koeaikaa. Todistukset kelpoisuudesta ja työkokemuksesta sekä henkilöllisyydestä tulee esittää mahdollisessa haastattelutilanteessa. Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

  HUOM. Keiteleen kunnassa on nyt samaan aikaan haettavana psykologin/psykoterapeutin vakanssi,
  erityisopettajan vakanssi SIV 03 sekä koulunkäynninohjaaja SIV 49 sijaisuus.

 • 6.5.2020 10:20

  Nilakan yhtenäiskoulu on inklusiivinen lähikoulu kaikille Keiteleen kunnan lapsille. Haluamme edelleen kehittää toimintaamme ja haemme joukkoomme uusia asiantuntijoita sekä korvaajia poislähtevien tilalle.

  Miksi Sinun kannattaa hakea meille töihin? Koulumme henkilöstön vastauksia löydät täältä https://www.youtube.com/watch?v=7Cv4aviQnLE.

  Käytämme ympäröivää luontoa oppimisympäristönä ja siitä on esimerkkinä Metsäeskarimme; katso https://www.youtube.com/watch?v=rTCihlZJHak&feature=youtu.be.

  Nilakan yhtenäiskoulussa on haettavana ERITYISOPETTAJAN virka (SIV 03).

  Vakanssia täytettäessä edellytämme kelpoisuusasetuksen 986 mukaista kelpoisuutta.

  Vakanssi täytetään 1.8.2020 alkaen toistaiseksi. Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan.

  Hakemukset tulee toimittaa 1.6.2020 klo 9 mennessä. Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 291676). Haastattelut järjestetään etänä 2.-3.6.2020 ja niihin kutsutaan erikseen.

  Vakanssia täytettäessä käytetään 6 kuukauden koeaikaa. Todistukset kelpoisuudesta ja työkokemuksesta sekä henkilöllisyydestä tulee esittää mahdollisessa haastattelutilanteessa. Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

  HUOM. Keiteleen kunnassa on samaan aikaan haettavana psykologin/psykoterapeutin vakanssi, tuntiopettajan SIV 22 (LI, TE) sijaisuus sekä koulunkäynninohjaajan SIV 49 sijaisuus.