Mahtavaa, olet järjestämässä tapahtumaa Keiteleellä! 

Näiltä sivuilta löydät tietoa tapahtuman järjestämisestä, suunnittelusta, lupa-asioista ja tapahtuman toteuttamisesta Keiteleen kunnan omistamissa tai hallinnoimissa tiloissa ja alueilla. Autamme sinua tapahtuman järjestämisessä mielellämme.

Yksityiset tilat ja alueet vaativat aina ko. paikan haltijan luvan.

Suurissa yleisötapahtumissa ota hyvissä ajoin yhteyttä osoitteeseen  keitele(at)keitele.fi.

Toimi näin

1. Tutustu ja valitse sopiva tapahtumapaikka: Tapahtumapaikat - Keitele

2. Täytä lomake ja hae lupa tapahtumalle: https://forms.office.com/e/s3ZAkzUheE

3. Vahvistuksen saatuasi ilmoita tapahtuma kunnan tapahtumakalenteriin. Saat samalla ilmaista näkyvyyttä tapahtumalle (ks. alla.)

4. Hae tarvittavat viranomaisluvat (järjestäjä vastaa aina tapahtuman turvallisuudesta ja laillisuudesta)

Mukavaa tapahtumaa! Autamme sinua tarvittaessa tapahtuman järjestämisessä. 

maneesirock_53200640249_o.jpg

Tapahtumakalenteri

Jos olet järjestämässä tapahtumaa Keiteleellä, ilmoita tapahtumasi tapahtumakalenteriin. Tapahtumat lisätään tapahtumakalenteriin kunnan kotisivulle sekä mahdollisuuksien mukaan tapahtumapalstoille (Savon Sanomat, Iisalmen Sanomat, Pielavesi-Keitele, Radio-Savo). 

Perjantaina klo 12 mennessä ilmoitetut tapahtumat ehtivät seuraavan viikon mediatiedotteeseen/ paikallislehteen Keiteleellä tapahtuu -palstalle. Jos perjantai on pyhäpäivä, niin tapahtumalista lähetetään torstaina klo 12 jälkeen.

Ilmoitukseen liitettäviä kuvia ja tiedostoja voi lähettää erikseen kirjastoon: keitele.kirjasto@keitele.fi. Sosiaalisessa mediassa voimme hyödyntää jpg-tiedostoa. Tapahtumia voidaan nostaa esille kunnan viestinnässä, mm. kunnan some ja kotisivun banneri.