Keiteleen Puupolku

Tervetuloa Puupolulle!

Keiteleen Puupolku on taajamassa kiertävä ulkoilureitti, jonka varrella on digitaalista sisältöä puusta, metsistä, puutyöpaikoista ja ympäristöstä. Reitin lokaatiopisteillä on ohjetaulut digitaalisen sisällön käyttämiseen. Osassa rasteja on myös postilaatikot, joissa on paperilla tehtäviä esimerkiksi perheen pienimmille.

Rastipisteet ovat seuraavat: 1. Rajakivi, 2. Ystävyydenpuisto, 3. koirapuiston väylä, 4. Alasintie, 5. Osmontie, 6. vesitorni, 7. vesitornin ja Sepan välinen metsikkö, 8. Sepa, 9. kuusikuja / urheilukenttä, 10. kirkko ja 11. kota. 

Puupolun reitti alkaa "Olet tässä"-nuolen osoittamasta päiväkodin puistikosta (Äyräpääntie 10). Voit kuitenkin aloittaa reitin kiertämisen mistä tahansa kohdasta.


Reittikartta ja alla oleva Puupolku juliste avautuvat isompina kuvina Tiedostot linkeistä. 

Keiteleen Puupolku on kokonaisvaltainen kuntamme kehittämisen työkalu, jossa kuntastrategian yksi kärki, PUU, on keskiössä. Puupolku voidaan jakaa konkreettiseen puupolkuun, jossa tutustutaan puihin ja metsään sekä niiden merkitykseen luonnossa, sekä elinvoiman puupolkuun joka laajentaa näkemystä puun mahdollisuuksiin alueen elinvoiman lisääjänä. Polulla on myös Keiteleen varhaiskasvatuksen ja Nilakan yhtenäiskoulun "Puupolun oppimisympäristö".