KeitelePäivä 6.7.2024 klo 11-22

Päivitetty 31.5. klo 15.00

KeitelePäivä kutsuu torille lauantaina 6.7. Aamupäivällä kohdataan tuttuja toritapahtumassa ja kilpaillaan pyöräpotkuriajon SM-mitaleista. Illalla Keiteleen torin valtaa Pete Parkkonen noin kello 20.30. Tunnelmaa lämmittää Bilebändi Twister kello 18.30. Tapahtuma on ikärajaton ja päihteetön. Tapahtumaan on vapaa pääsy. 

KeitelePäivä aloitetaan kello 11 lasten musiikkiseikkailulla, kun Pikku Kakkosen Siina matkustaa Taikaradion kanssa KeitelePäivään. Siinan ja Taikaradio-orkesterin trion akustisen lämmin ja innostava musiikki ilahduttaa kuulijansa päivää niin perinteisten tuttujen kuin uudempienkin laululeikkien sävelin ja kaikki pääsevät mukaan. 

Kello 12 kisataan pyöräpotkuriajon SM-mitaleista. Kilpailijoita ja joukkueita pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon. Iltapäivällä saamme nauttia ajattomista klassikoista ja nostalgisista sävelmistä, kun Lauluyhtye Minä, Sinä & Hän esiintyy noin kello 13.30. Annen, Eijan ja Sannan laulutriossa on kaikuja Harmony Sisteristä ja ikivihreät tulkitaan glamourisella otteella.

Päivän muuta ohjelmaa ovat pomppulinna, torimyyyjät, esillä olevat pooliisiauto ja paloauto Lisäksi ortodoksikirkossa on avoimet ovet ja Talligalleriassa aiheeseen liittyvä näyttely. Fixus Keiteleen piha-alueella on Motor Meeting -tapahtuma. Päivän ohjelma täydentyy vielä myöhemmin.

Myyntipaikat yrityksille ja yhdistyksille ovat varattavissa

Varaa myyntipaikkasi kesän vilkkaimpaan toripäivään! Varaukset vastaanottaa Keiteleen kirjasto p. 0401966 001, keitele.kirjasto@keitele.fi. Myyntipaikat ja ohjeet ovat osoitteessa KeitelePäivän 6.7. myyntipaikat varattavissa nyt - kaikki - Keitele

Pyöräpotkuriajon SM-kilpailu klo 12

sarjat:
alle 16-vuotiaat,
N/M,
N/M 55+,
N/M 65+,
Joukkuesarja (perheet, firmat, yhdistykset, tiimit jne)

Kilpailu on kaikille avoin. Joukkueen koko 3 henkilöä.
Ennakkoilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella:  https://link.webropolsurveys.com/S/AC32D7E3E193F515

Paikan päällä voi vielä ilmoittautua kello 10-11, mutta vain olemassa oleviin sarjoihin. Sarja ei toteudu, jos alle 3 kilpailijaa/joukkuetta on ilmoittautunut ennakkoon (sarjat määrittyvät ennakkoilmoittautumisten perusteella). Varmista siis sarjan toteutuminen ilmoittautumalla ennakkoon!

KeitelePäivä järjestetään lauantaina 6.7. Keiteleen torilla ja sen ympäristössä, osoitteessa Äyräpääntie 3.

Seuraa FB, IG @keiteleenkunta

Yhteystiedot

Eerika Korhonen-Pellikka

hallintosihteeri

Soile Kokkonen

kirjastonjohtaja, kansalaisopiston osastovastaava
Keitelepäivä 6.7.2024 Keiteleellä.png