DAISY- sähköinen asiointi

Varhaiskasvatuksen sähköinen asiointi eDaisy palvelussa

  HAKEMINEN SEKÄ ILMOITUKSET:
  • Varhaiskasvatushakemus
  • Esiopetukseen ilmoittautuminen
  • Esioppilaan täydentävä varhaiskasvatushakemus
  • Tulotietoilmoitukset
  • Irtisanomis- ja muutosilmoitukset


    Sähköiseen asiointiin kirjaudutaan aina Suomi.fi palvelun kautta vahvalla tunnistautumisella, eli joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Huoltajalla on oltava käytössä sähköposti.

Hoitoaikojen sähköinen ilmoittaminen

Palveluun pääsee kirjautumaan 2 viikkoa ennen lapsen varhaiskasvatuksen alkamista.

DaisyNet palvelussa ilmoitetaan lapsen hoitoajat siten, että hoitoajat seuraavalle viikolle on ilmoitettava viimeistään edellisen viikon maanantaina klo 24 mennessä. Mahdolliset poissaolot voidaan ilmoittaa myös lukitusajalla.

Päiväkotien viestintä hoidetaan jatkossa sähköisesti eli DaisyNet-palvelusta löytyvät myös lähetetyt viestit ja ilmoitustaulutapahtumat. DaisyNet on viestintäkanava hoitopaikan ja perheen välillä.

Uudet käyttäjät: Kun kirjaudutaan ensimmäisen kerran DaisyNet -palveluun, valitaan ”Ensimmäisellä kerralla kirjaudu TÄSTÄ”. Suomi.fi tunnistautumisella (pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella) pääsee kirjautumaan oheisessa tiedotteessa olevan ohjeen mukaisesti. Tätä kautta kirjaudutaan myös, mikäli salasana on unohtunut.

Jatkossa kirjautuminen Daisy Net- palveluun tapahtuu joko vahvalla tunnistautumisella tai käyttäjätunnuksella ja salasanalla.